Gratis thuislevering vanaf €75 - Gratis levering in 23 flagstores - Sales! Get up to -50% off
NL FR EN

Vragen?

Spaar ik verder op mijn klantenkaart bij online aankopen?

Bij elke aankoop, zowel online, indien je ingelogd bent met je geregistreerde mailadres, als in de flagstore, spaar je verder punten op je klantenkaart. Dit gaat over 5% klantenkorting op je aangekocht bedrag, dat je vanaf een volgende aankoop kan gebruiken. Je ziet het aantal punten staan onder het account icoontje wanneer je ingelogd bent, en onder je profiel. 

Hier alvast een duiding van de waarde van je punten:

1 punt               =             € 0,01 korting

100 punten        =             € 1

1000 punten      =             € 10

 

Hoe kan ik mijn kindje inschrijven voor een fotoshoot van Filou & Friends?

Wij sturen twee maal per jaar een oproep uit voor onze casting via social media (Facebook en Instagram) en onze nieuwsbrief. Hierin kan je vervolgens alle info vinden om je kindje in te schrijven. Worden jullie uitgenodigd voor de casting? Leuk! We maken dan kennis met je Filou en zien hoe hij/zij voor de camera reageert. Na deze castingdag maken wij ten slotte een finale beslissing welke kindjes voor de effectieve fotoshoot uitgenodigd worden.

 

Kan ik bij het online shoppen mijn cadeaubon gebruiken?

De papieren cadeaubonnen zijn enkel geldig in een van de 23 Filou & Friends flagstores. Deze zijn wel onbeperkt geldig! Vanaf nu is de FILOU & FRIENDS GIFT CARD te verkrijgen die online en in de flagstore ingezet kunnen worden als betaalmiddel. Je kan de waarde van je papieren cadeaubon ook in de store laten omzetten op een FILOU & FRIENDS GIFT CARD!

 

Online betalen met een Gift Card

1. Vul je winkelmandje.
2. Ga over tot de stap “4. betaalmethode” en kies voor de betaalwijze “Filou Giftcard’.
3. Vul het kaartnummer in (lang nummer van de giftcard), de internetcode (schrappen op de achterkant van de giftcard ) en het gewenste te verzilveren bedrag.
4. Beëindig met “Betalen” om je bestelling af te ronden.Ik heb geen kaartje ontvangen voor de verjaardag van mijn kindje. Hoe kan ik nog van de verjaardagsactie genieten?

Vanaf nu kan je de verjaardagscodes van je kindje ook online vinden. Je hebt met andere woorden het effectieve kaartje niet meer nodig om van onze verjaardagsactie te genieten. Je ziet in je besteloverzicht twee verschillende codes staan onder het overzicht van je spaarpunten: Klik je de code 'verjaardagst-shirt' aan, dan kan je je gratis t-shirt uitkiezen (bij aankoop van een ander artikel). Klik je ook de code 'korting' aan, komt de 10% korting op het duurst gekozen artikel tevoorschijn. Je kan ook kiezen om de korting pas later in te schakelen; die is namelijk een jaar geldig!

Zie je nergens de verjaardagscodes staan in je account? Stuur ons dan graag vóór de verjaardag van je Filou'tje een mailtje naar webshop@filoufriends.com met volgende info: thuisadres, volledige naam en geboortedatum van het kindje. Vaak is het zo dat er een dubbele account gecreëerd werd. Log je dus in met een alternatief e-mailadres, bots je vaak op de correcte klantenkaart. In dit geval, worden we graag op de hoogte gebracht; dan voegen we graag de twee accounts samen!Bij het inloggen gaat er wat fout. Er wordt vermeld dat het e-mailadres niet correct is, of deze al in gebruik is.

Is het mogelijk om even een nieuwe paswoord aan te maken?

Vaak is het probleem dan reeds verholpen.

Of heb je bij het aanmaken van je klantenkaart een alternatief mailadres opgegeven?

Indien het nog steeds niet lukt om in te loggen, gelieve ons een mailtje te sturen via webshop@filoufriends.com

 

Hoe onderhoud ik best mijn Filou & Friends kledingstukken voor een lang en duurzaam leven?

Wij maken voor elk artikel zorgvuldig een specifiek waslabel. Indien je dit label volgt, kan je er van uit gaan dat je Filou kledij mooi blijft na de wasbeurt! Dit houdt meestal in dat je de stuks niet in de droogtrommel stopt en deze ook nooit laat weken. WASH WITH LOVE!

 

Welke maat koop ik best voor mijn kindje?

Ieder kind is natuurlijk anders en we kunnen geen garantie geven dat elk Filou’tje van dezelfde leeftijd ook dezelfde maat draagt. Maar hieronder kan je alvast een algemeen overzicht vinden. Wij benaderen de maatjes volgens leeftijd. Tip: in het begin van het seizoen raden we bij aankoop een maatje meer aan dan wat het kindje nu draagt.

 

0 maanden           =             50 cm

1 mnd                  =             56 cm

3 mnd                  =             62 cm

6 mnd                  =             68 cm

9 mnd                  =             74 cm

12 mnd                =             80 cm

18 mnd                =             86 cm

 

2 jaar                   =             92 cm

3                          =             98 cm

4                          =             104 cm

5                          =             110 cm

6                          =             116 cm

7                          =             122 cm

8                          =             128 cm

9                          =             134 cm

10                        =             140 cm


 

Hoe ontvang ik de eerste nieuwtjes over collecties en kortingen?

Ben je ingeschreven op onze nieuwsbrief en volg je onze social media kanalen Facebook en Instagram?

Dan ben je bij de eersten om al onze nieuwtjes meteen te ontvangen!

Volg je ons nog niet? Abonneren op de mailing kan door een online account aan te maken via het middelste icoontje bovenaan onze homepage en je daarna in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Hoe kan ik mijn online bestelling retourneren?

Vind alle info hier:

https://filoufriends.com/ShippingandReturns

 Heb je op dit moment een andere vraag, laat het ons gerust weten via webshop@filoufriends.com.