Découvrez la nouvelle collection de printemps!
LIVRAISON GRATUITE DANS L'UN DE NOS MAGASINS
10 jaar Filou & Friends Mechelen
BOUTIQUES
10 jaar Filou & Friends Mechelen


5 vragen aan Kristin van Filou & Friends Mechelen


Filou & Friends Mechelen bestaat dit jaar 10 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan.  Voor deze  feestelijke gebeurtenis stelden we 5 vragen aan Kristin, de winkelverantwoordelijke. Benieuwd naar wat ze te vertellen heeft? Lees dan zeker verder!

Filou & Friends
Filou & Friends

1. Wie is Kristin?

"Ik ben Kristin, 50 jaar oud en ben ruim 6 jaar winkelverantwoordelijke bij Filou & Friends Mechelen. Ik heb een partner en een zoon van 19 jaar. Ik heb een uitgesproken passie voor mode en hou van reizen naar een zonnige bestemming, een gezellig restaurantje of simpelweg de kleine dingen. Ik heb mijn droom-job gevonden bij Filou & Friends en hoop deze nog heel lang te mogen uitoefenen! "

2.Welk moment in de afgelopen 10 jaar zul je nooit vergeten?

"Mijn sollicitatie en opleiding bij Filou & Friends. Ik wou deze job zo graag en wou deze kans niet laten schieten. De opleiding was niet eenvoudig, maar ik ben blij dat ik toen heb volgehouden. Opgeven zit niet echt in mij 😊. "

Filou & Friends
Filou & Friends

3. Wat is je favoriete stuk uit de nieuwe collectie?

"Ongetwijfeld de 'bloes fantasy wit'. Deze zou ik direct zelf kopen mocht ze in mijn maat bestaan. "

blouse fantaisie blanc blouse fantaisie blanc

4. Wat is het leukste aan de job?

"Er zijn er meerdere. Het leuke aan mijn job is dat ik samen met Luka elk seizoen een nieuwe, mooie collectie mag ontdekken en verkopen. Maar het allerleukste is toch wel dat ik samen met Luka mensen blij kan maken en tevreden stellen. Het vertrouwen dat klanten in me hebben vind ik fijn en geeft me een goed gevoel. Wanneer sommige kindjes me, telkens opnieuw, een knuffel willen geven. Dat maakt me echt gelukkig! "

Filou & Friends

5. Vertel ons 1 leuk weetje

"Ik ben wie ik ben.. Ik zal altijd mezelf blijven.. 'What you see is what you get' "