Into the Cabins: nouvelle collection d'automne
5% de remise client | Design belge | Livraison gratuite dans nos 16 magasins
20 jaar Filou & Friends Gent
BOUTIQUES
20 jaar Filou & Friends Gent


5 vragen aan Mieke en Sofie van Filou & Friends Gent

Filou & Friends Gent bestaat dit jaar 20 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Voor deze feestelijke gebeurtenis stelden we 5 vragen aan de verkoopsters Mieke & Sofie. Benieuwd naar wat ze te vertellen hebben? Lees dan zeker verder!

Filou & Friends

1. Stel jullie even voor

Mieke: "Ik ben Mieke zelf ook mama van 1 zoon Emile en 1 dochter Odile . En baasje van onze lieve hond Oscar."

Sofie: "Ik ben Sofie, gehuwd en mama van 2 dochters Lise en Margot. Ik hou van reizen, muziek, lezen, wandelen en fietsen."

2.Wat is het leukste moment dat jullie tot nu toe hebben meegemaakt in de winkel?

Mieke: "Kinderen vertellen veel terwijl ze kleertjes aan het passen zijn . Zo was ik dan onlangs uitgenodigd voor een verjaardagsfeest 🎉 Vond dit zo lief !"

Sofie: "Dat zijn er ook meerdere maar de “Braderie Publique” waar we toen buiten stonden met onze Forever collectie vond ik heel leuk! Ondanks het mindere weer was het toch een groot succes!"

Filou & Friends
Filou & Friends

3. Wat is jullie favoriete stuk uit de nieuwe herfstcollectie?

Mieke: "Mijn favoriete stuk is de pull feather, heerlijk zacht . Ook de kindjes zijn er dol op. Echt een knuffel pull ❣️en we hebben deze trouwens ook in verschillende kleuren.

Sofie: "Laat me alvast zeggen dat er meerdere stuks mijn favoriet zijn 😉 Toch 1: De bodywarmer teddy ruit groen. Omdat de kleuren alle kinderen, zowel jongens als meisjes flatteren. Een absolute “ musthave “ tijdens de herfst en het voorjaar."

Filou & Friends
Filou & Friends

4. Wat vinden jullie het leukste aan de job?

Mieke: "Ik vind het prettig om echt contact te maken met de kindjes en hun ouders ."

Sofie: "Het leukste aan mijn job is dat ik mag werken voor enthousiaste kinderen en hun ouders. Dat ik dat mag doen in een aangename winkel met fijne collega’s."


Filou & Friends

5. Vertel ons elk een leuk weetje over jezelf

Mieke: "Vroeger stond ik in het filiaal Waregem, maar nu al een goed jaar in Gent waarvoor ik dankbaar ben! Love my job!"

Sofie: "Vroeger toen mijn dochters kleiner waren, was ik zelf klant bij Filou & Friends Gent. Ik vond het bijzonder jammer toen mijn dochters er uitgroeiden. Het was mijn man die de jobaanbieding spotte en ik twijfelde dan ook geen seconde! De rest is geschiedenis 😘"