Découvrez la nouvelle collection de printemps!
LIVRAISON GRATUITE DANS L'UN DE NOS MAGASINS
10 jaar Filou & Friends Sint-Truiden
BOUTIQUES
10 jaar Filou & Friends Sint-Truiden


5 vragen aan Lydia van Filou & Friends Sint-Truiden


Filou & Friends Sint-Truiden bestaat dit jaar 10 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan.  Voor deze feestelijke gebeurtenis stelden we 5 vragen aan Lydia. Benieuwd naar wat ze te vertellen heeft? Lees dan zeker verder!

Filou & Friends
Filou & Friends

1. Wie is Lydia?

"Ik ben Lydia. Ik sta nu 33 jaar in de winkel en kom samen met mijn team nog elke dag met veel plezier werken, samen met Els en Ann is er altijd een gezellige sfeer in onze winkel. "

2.Welk moment in de afgelopen 10 jaar zul je nooit vergeten?

"Het beginnen van een eigen Filou & Friends flagshipstore. We begonnen een nieuw avontuur op een andere plek in de stad, maar al gauw vonden de klanten hun weg naar ons."

Filou & Friends
Filou & Friends

3. Wat is je favoriete stuk uit de nieuwe collectie?

"Vooral het vichy thema, dit herinnert ons aan onze mooie kindertijd. De collectie is echt mee met de huidige trends die kinderen ook graag zien alsook de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend, wat voor klanten een belangrijk punt is."

jupe vichy rouge jupe vichy rouge
robe vichy rouge robe vichy rouge
chapeau de soleil vichy rouge

4. Wat is het leukste aan de job?

"Het leukste aan de job zijn de klanten en de gezellige babbel. Het mooie aan ons verhaal is dat de ouders van toen nu nog steeds klanten zijn, ze komen van ver om samen met hun kinderen en kleinkinderen de mooie collecties te ontdekken."

Filou & Friends

5. Vertel ons 1 leuk weetje

"In 1990 ben ik mijn eigen kinderkledingwinkel begonnen. Toen kwam ik voor het eerst in contact met Filou & Friends. Al vlug kreeg ik een voorliefde voor het merk. Toen ik de kans kreeg om mee in het verhaal te stappen, was de keuze snel gemaakt. Ook mijn 2 verkoopsters Els & Ann waren even enthousiast. "