Découvrez la nouvelle collection de printemps!
LIVRAISON GRATUITE DANS L'UN DE NOS MAGASINS
15 jaar Filou & Friends Turnhout
BOUTIQUES
15 jaar Filou & Friends Turnhout


5 vragen aan Ilse van Filou & Friends Turnhout


Filou & Friends Turnhout bestaat dit jaar 15 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan.  Voor deze  feestelijke gebeurtenis stelden we 5 vragen aan Ilse Van den Bliek. Benieuwd naar wat ze te vertellen heeft? Lees dan zeker verder!

Filou & Friends
Filou & Friends

1. Wie is Ilse?

"Ik ben Ilse Van den Bliek, trotse mama van Gaëlle, Clémentine en Loïc.  In mijn vrije tijd ga ik graag wat sporten, eens lekker uit eten en op vakantie,  al kan ik er ook van genieten om gewoon thuis te zijn en een goed boek te lezen."

2.Welk moment in de afgelopen 15 jaar zul je nooit vergeten?

"Die ene zaterdagmorgen  toen de klanten een nummertje moesten nemen en in de rij moesten wachten om HET favoriete zonnebloemkleedje te bemachtigen. Op één uur tijd waren alle kleedjes uitverkocht."

Filou & Friends
Filou & Friends

3. Wat is je favoriete stuk uit de nieuwe collectie?

"Mijn favoriete stuk is ongetwijfeld de meisjes jeans snow bleach. Als ik er nog in zou kunnen, dan kocht ik het zeker voor mezelf!"

jeans straight snow bleach jeans straight snow bleach

4. Wat is het leukste aan de job?

"Het allerleukste aan deze job is het werken met kindjes in de buurt. In een tweede leven zou ik zeker een kleuterjuf geweest zijn."

Filou & Friends

5. Vertel ons 1 leuk weetje

"Karen en ik zaten van het tweede middelbaar samen in de klas.  In 1990 zijn we op deze locatie dan samen beginnen werken. Ondertussen werken we al 33 jaar samen. Na al die jaren kennen we mekaar door en door. We zijn niet alleen collega's maar ook beste vriendinnen."